Det nærmer seg årets siste løpshelg på Rudskogen, og Fiesta’n kan nesten betegnes som race ready. Vi har gått gjennom store deler av bilen for å forsikre oss om at ting er på stell. Her er noe av det vi har gjort:


Med god hjelp av Stig fikk vi tak i EBC Yellowstuff bremseklosser til de Lucas Racing 4-stemplede kalippere som står på fremme. Skivene ble også byttet – her er det brukt ventilerte bremseskiver fra Mondeo.

Bensinpumpe, headertank og bensinfilter ligger i stephjulsbrønnen – adskilt fra cupèen med en stålplate. Vi demonterte og sjekket for lekkasjer og andre feil. Fikk strpset ting og tang litt bedre fast og skiftet ut besinfilteret.
Transponder må vi har for bli registrert av timing-systemet på banen. Vi har kjøpt samme transponder som til Polo’n, fra MyLaps. Denne fungerer som et abonnement som kan fornyes ved behov. Transponderen plasseres på tilsvarende sted som i Polo’n – fremme på høyre side, godt beskyttet av skjerm, fanger og hjul:

Nytt sete og seler er naturligvis også kommet på plass. Dette passet rett på plass i samme braketter og innfestninger som var brukt tidligere.
Bilen var ikke utstyrt med kjølevifte, så det har vi også montert. I første omgang blir den direkte styrt via en manuell bryter i cupéen, men dette blir kanskje automatisert ila vinteren.
….
Mer kommer!

Mvh
T&T