Ferien er definitivt over og sesong-avslutningen nærmer seg med stormskritt.

På torsdag setter vi kursen mot Vålerbanen igjen for tre dager med GT-racing! Vi gleder oss til å møte igjen “gjengen” i RacingNM og å nyte god racing i mange klasser. Sjekk gjerne ut RacingNM sine sider for å lese mer om siste runde i Norgesmesterskapet og Norgescupen. Oversikten over påmeldte førere oppdateres fortløpende…

Vi har fått unna litt arbeid på Polo’n for å forberede oss til Våler igjen. Riktig camber shims er montert bak (vi kjører med større camber vinkel på Våler enn Rudskogen), oljen er skiftet og alle dekk, både trening og løpsdekk er rensket for rusk og gammel gummi. Rene dekk gir optimalt grep og balanse!

Takk til LiquiMoly for high performance olje! Vi kommer til å teste ulike oljer av dette merket ila løpene på Våler.
Det er en markert forskjell på dekkene før og etter “restaureringen”. Dette er treningsdekk.
Klassen vår kjører med enhetsdekk, Yokohama A048, som også er rensket for gamle rester. Dekkslitasjen er absolutt akseptabel i vår klasse; disse dekkene koster ca 5500,- og kommer ihvertfall til å vare 3 løpshelger, kanskje flere.

Vi som er relativt motorsvake må forsøke å gjøre dødvekten så liten som mulig, så vinkelsliperen har vært i bruk denne gangen også. I tillegg er bakruten byttet ut til Lexan – en god reduksjon i vekt. Dette fokuset kommer vi til å holde på gjennom vinteren med noen litt mer drastiske tiltak…

Hjuloppheng fremme har vært undersøkt litt i dag, og det viser seg at vi har et par utslitte bærekuler. Dessverre har vi ikke disse liggende i hyllene, så nå er det litt spennende om vi klarer å skaffe disse i tide. Hvis ikke blir det dessverre racing med litt slark i oppsettet.

Nå gjenstår bare litt pakking før vi er klare – vi er skikkelig klare for å avslutte sesongen med bedre rundetider enn da vi startet i mai.

Mvh
T&T