Det nærmer seg dagen bilen skal kontrolleres av Norges Bilsportsforbunds kontrollant, og nå faller de siste bitene på plass.

Etter at kabler til nær-, fjern- og blinklys er stripset opp i fronten, kan hovedlykter, blinkers og grill monteres. Plastfangeren kommer på plass også, men denne skal av igjen for litt modifikasjon senere.

Under panseret er også siste bit av innsugs-arrangementet kommet på plass. Enn så lenge bruker vi det fleksible røret som fulgte med Flowmaster-settet, men vi kommer til å se på en optimalisering av dette etter hvert.

Utvendig på karosseriet må gamle dekaler vike plass for startnummerplate og nye sponsormerker. Vi skal få litt proff bistand til å montere de store dekalene i neste uke, så blir det forhåpentligvis rett første gangen. Jobben med å fjerne de gamle merkene tok vi i går – og det var slett ikke en enkel jobb. Selv bevæpnet med plast-spatel og varmluftspistol måtte vi kjempe for å få bilsiden ren for merker:

Siste innspurt tar vi senere i dag – oppdatering kommer…

Mvh

T&T