Blog Image

Nyheter - Marshall Motorsport

Marshall Motorsport

Tilbake til Web-sidene til Marshall Motorsport.


Følg oss på Facebook!



Ta gjerne kontakt med oss på e-post:
Thomas Marshall
eller
Thomas Hårajuvet

Klar for inspeksjon!

Forberedelser 2012/2013 Posted on 13 Mar, 2013 21:13:07

Med de siste småtingene på plass i dag, er vi klare til kontrollanten kommer i morgen.

Innvendig er dashbordet ferdig montert, sikkerhetsseler på plass, rattet montert og kabler er stripset opp. Vi har også fått på plass burpolstring der hvor hjelmen kan dunke borti buret.

Under panseret er de siste kabler på plass og koblet – sikkerhetsfunksjoner er testet. Motoren stopper nå både på tap av oljetrykk og hvis hovedstrømsbryter kobles ut.

Her er litt bilder tatt i dag:

Vi gleder oss til i morgen!

Mvh

T&T



Snart klar for kontroll!

Forberedelser 2012/2013 Posted on 13 Mar, 2013 06:15:28

Det nærmer seg dagen bilen skal kontrolleres av Norges Bilsportsforbunds kontrollant, og nå faller de siste bitene på plass.

Etter at kabler til nær-, fjern- og blinklys er stripset opp i fronten, kan hovedlykter, blinkers og grill monteres. Plastfangeren kommer på plass også, men denne skal av igjen for litt modifikasjon senere.

Under panseret er også siste bit av innsugs-arrangementet kommet på plass. Enn så lenge bruker vi det fleksible røret som fulgte med Flowmaster-settet, men vi kommer til å se på en optimalisering av dette etter hvert.

Utvendig på karosseriet må gamle dekaler vike plass for startnummerplate og nye sponsormerker. Vi skal få litt proff bistand til å montere de store dekalene i neste uke, så blir det forhåpentligvis rett første gangen. Jobben med å fjerne de gamle merkene tok vi i går – og det var slett ikke en enkel jobb. Selv bevæpnet med plast-spatel og varmluftspistol måtte vi kjempe for å få bilsiden ren for merker:

Siste innspurt tar vi senere i dag – oppdatering kommer…

Mvh

T&T