Siste del av jobben på innsuget gjøres nå. Vi har portet de delene av innsuget vi klarer å komme til med Dremmelen. Det får være bra i denne omgang. Vi har planer om å porte toppen også, og da får vi lage oss et spesialverktøy slik at vi også kan porte resten av innsuget. Resultatet ble en betydelig forbedring!

I tillegg var det en del “steg” som kunne fjernes i overgangene rundt og inne i spjeldhuset.

Innsuget kommer greit på plass. Neste steg blir å lage braketter for filterhuset.

Med alt koblet opp var det godt å få startet opp igjen! Vi har jo gjort en god del med det elektriske i tillegg til girkasse-modifikasjoner og nytt innsug. Film fra oppstart er lagt ut på hjemmesiden!

I tillegg til dette ble slepekroken bak malt og markeringspiler montert både foran og bak. Høyt bremselys er også tilkoblet, og batterikassen er ferdig.

Mvh

T&T