Med nytt og forbedret arbeidslys i stallen, kom arbeidslysten over oss også – selv om det er mandag.

Etter at den siste simmerringen er byttet på girkassen, smetter vi den på plass igjen og monterer tilbake drivaksler, startmotor, girkassefester og overføringer. Det blir godt å få bilen ned på alle fire hjulene igjen.

I tillegg får vi montert på plass hovedstrømsbryteren. Den sitter på en aluminiumsplate (dekket med en carbonplate for den “perfekte finishen”) i dashbordet – omtrent der hvor stereoanlegget er å finne til vanlig. Her mangler det fortsatt en del arbeid, blant annet all elektrisk kobling og tilknytning til den utvendige fjernutløseren. Vi oppdaterer etter hvert som vi skrider frem…

Her er et lite bilde av hovedstrømsbryteren (den skal naturligvis også merkes behørig med rødt lyn på blå trekant og “on – off”):

Den hvite lappen under bryteren er sikringsoversikten…

Mvh

T&T