Da er det høytsittende bremselyset montert på plass. Dette er ikke et krav, men vi ble anbefalt dette for å redusere faren for å få noen i hekken.

Monteringen av kupevifteenheten er også påbegynt. Her hadde jeg en god plan A, men etter litt vel mye frisering av den oginale enheten (jeg kappet bort et viktig stykke som var vesentlig for å få plan A til å virke), så måtte jeg over på plan B.
Vi har delt den orginale enheten, slik at vi bare bruker den halvparten hvor selve viften er montert. På enden av denne setter vi en plate med stuss som vi fester et flexirør i. Flexirøret går da driekte fra vifta til luftkanalene opp på ruten (bilder sier mer enn ord).

Liten oppdatering på girkassen også: Den siste simmerringen i girkassen er kommet på plass, så om alt går etter planen, skal girkassen inn i bilen i morgen.

Mvh T & T