Nok et steg mot “race ready”…

6 stk nye Silverstone FTZ Sport helslicks er ankommet fra vår leverandør i England (jada, Demon-Tweeks denne gang også) og vi har nå fått satt to av dem på felg. Resten skal naturligvis også det etter hvert, men vi har en “felg-kabal” å gjøre opp først – øvrige felger står på 2 ulike biler for øyeblikket…

Ihvertfall – Dekk1 på Kokstad sørget for omlegging på dagen, og i dag var det på tide med en aldri så liten prøvemontering – og naturligvis en liten foto-shoot:

Vi har allerede “frisert” skjermkantene for å gi bedre plass til hjulene, men det ser ut som vi må fjerne mer karosseri nå med de nye dekkene på plass. Det får vi komme tilbake til når girkassen er tilbake på plass og vi kan sette bilen ned på gulvet igjen…

Vi har valgt å kjøre medium compound denne gang, så får vi føle oss litt frem etter hvert. Soft er visstnok ikke i salg lenger i vår dimensjon (19/58-15), men de har også rykter på seg å forsvinne veldig fort. Vi satser på at denne gummiblandingen gir oss den optimale kombinasjonen av godt grep og “utholdenhet”.

Her er et par detalj-bilder av dekk og felg:

Klikk her for å lese mer om dekkene på Demon-Tweeks…

Mvh

T&T