Reglementet sier at bilen skal være utstyrt med slepekroker fremme og bak, men de kan ikke stikke ut av karosseriet. Det betyr at den originale slepekroken bak er OK, men den fremme må byttes ut. Vi har valgt en slepekrok av vevd nylon.

Vi velger å bygge om det originale slepekrokfeste som er beregnet for å skru inn noe som ligner en øyebolt.

Slepekroken er plassert på høyre side av støtfangeren.

Første steg er å kutte vekk det vi ikke trenger…

Deretter sveiser vi på et stykke flattjern med en gjennomgående bolt sveiset til:

Den nye slepekroken skrues fast til denne bolten vha NyLock-mutter på en slik måte at ved belastning påføres den bare strekk og ingen bøyemoment – det er tross alt bare stanset ut av et stykke tynnplate…

Vi får spandere litt lakk på dette etter hvert, men jeg måtte bare prøvemontere det i kveld for å få sett hvordan det tar seg ut. Med fangeren på plass ble det vel OK – her er det ihvertfall ingen ting hardt og spisst som stikker ut…

Nå mangler bare forskriftsmessig merking, så kan vi krysse denne også av to-do-listen…