(Flere bilder blir lagt til senere)

Vi var fulle av forventninger da vi dro over til Våler torsdag 25.juni. Planen var å kjøre 2 løp i norges-cupen, men helgens høydepunkt skulle bli 3-timersløpet Våler Open! Det var ikke nok tid tilgjengelig til å få Polo’n klar til denne helgen, så da trakk vi Fiesta’n over fjellet i stedet. Men allerede på første treningspass begynte problemene som skulle prege helgen…

Tydelig “syke” lyder fra girkassen indikerte havari, og etter demontering og inspeksjon ble det snart klart at denne girkassen trengte en erstatter eller ny innmat. Noen telefoner senere hadde vi lokalisert en brukt kasse hos Hedmark Bilsenter, men etter vask og klargjøring til montering oppdaget vi at den kassen var sprukket rundt boltehullene til girkasse-festet. Vi besluttet å heller flytte over drevsettene til vår originale kasse. Jobben ble omstendlig, og vi var ikke klare før kl02 natt til lørdag.

Dessverre varte ikke denne kassen lenge nok til at vi fikk fullført kvalifiseringen en gang, så med god hjelp fra Akre Sportsupport fikk vi sporet opp enda en brukt kasse. Denne ble satt inn slik den kom, nå fikk det bære eller briste til langløpet på søndag. Det ble ikke kjørt noen av NorgesCup-rundene, da bilen lå i deler hele lørdag.

Vi fullførte langløpet på søndag, godt hjulpet av vårt gode familiebaserte pit-crew. Vi kom i mål 55 sekunder bak vinneren i klassen, og vi hadde det utrolig gøy under hele løpet! Langløp kjører vi gjerne flere ganger!

Nå er det fullt fokus på å bygge opp igjen girkassen før neste løp som går på Rudskogen 15-16 august.

T&T