Det ble full uttelling på Vålerbanen 8-10 mai med 3 strake seiere!

Vi reiste over fjellet med håp om å få Fiesta’n til å fungere godt i løpet av helgen, og allerede under treningen på fredag begynte ting å vitne om at dette kunne komme til å gå fort. Vi fikk fjernet litt rattrust fra vinterdvalen og fant raskt tilbake til den gode følelsen med – og i – bilen. Oppsett og dekktrykk ble justert og vi kvalifiserte til Pole Position til første finale.

Vi klarte å holde plasseringen vår gjennom de 9 rundene og vant årets første finale. I den neste finalen startet vi bakerst i feltet, da arrangøren snur startrekkefølgen etter rekkefølgen i mål. Dette gir større underholdningsverid både for førere og tilskuere.

Akre Sportsupports to Peugeot 206 Cup-biler gav oss god konkurranse med sine to dyktige sjåfører, Trond og Remi, i de to påfølgende finalene, men vi trakk det lengste strået denne gang og kan ta med oss hjem full pott etter helgens løp.

Se film fra helgen her!

Vår neste deltagelse blir 4-timersløpet på Vålerbanen 26-28 juni.

Mvh
T&T