Etter ferdig kjørt Racing-sesong 2014 kunne vi smykke oss med 1. og 3. plass i NorgesCupen i GT4B! Thomas Hårajuvet reiste over fjellet sammen med sin “racingfrue” og hentet hjem gullmedaljen. Dessverre passet det ikke for Marshall å hente sin bronsemedalje denne gang, men vår konkurrent, Remi, var på plass og hentet sin sølvmedalje (til venstre i bildet).

Premieutdelingen fant sted på Norges Bilsportsforbund’s Bilsportgalla i Letohallen på Gardermoen fredag 9.jan. 550 personer var til stede under et flott arrangement med 3-retters middag, god drikke og flott underholdning! Det var et imponerende opplegg med to storskjermer som viste godt hva som foregikk på scenen i tillegg til krydrende filmsnutter fra bilsportsåret som ligger bak oss.

Høydepunktet var vel, bortsett fra våre egne medaljer, naturligvis, da Petter Solberg ble kåret til Årets Bilsportutøver – Gratulerer!

Racingfruen liker også gullmedaljer, og forsøker å låne den innimellom…

Mvh
T&T