Tredje runde i RacingNM gikk av stabelen på Rudskogen helgen 20-22.juni.

Fredag benyttet vi til trening og justering og utbyttet ble bra: etter 8 treningspass og 18mil på triptelleren i Polo’n forbedret vi oss totalt 6,6 sek fra i fjor! Bil og motor fungerer veldig bra – og det begynner etter hvert føreren å gjøre også. Jeg har ikke kjørt denne banen før, så læringskurven er bratt!

Lørdag kvalifiserte vi til 2.-tid i klassen. Det varr tre biler med denne helgen; en Peugeot 306ST og en Honda TypeR. Finale1 gikk også på lørdag, og det ble vår seier etter mye tett fighting og god racing!

Søndag kommer med skiftende vær og tilløp til regn, men ikke nok til å skape uro i depot før de to siste finalene. Det er tett mellom Peugeot’n og oss i begge løpene og spenning fra start til mål. Det ender med to andre-plasser i dag, knappe 0,5 sekunder bak vinneren i begge løp!

Bilen har fungert uten feilslag denne helgen også, og vi har kunnet konsentrere oss om set-up og kjøring.

Takk til Stig for suveren hjelp denne helgen!

Neste runde går i Sverige, men uten vår deltagelse. Vi kommer tilbake i august-løpet på Våler…