Cape Engineering har bidratt med produksjonstegninger og produksjon av nye lagerhus til våre egenproduserte bærekuler. Selve kulen/lageret har vi kjøpt av Kulelagerspesialisten og skal tåle 7 tonn statisk last i aksiell retning. Det bør kunne holde til vårt bruk…?

Siden vi enn så lenge bruker originale (dog noe forsterkede) bærearmer, bruker vi innfestningen til de originale bærekulene som innfestning også til våre egne bærekuler. Originale bærekuler ligger øverst i bildet under. Spesiallagde lagerhus fra Cape Engineering, bærekuler og låseringer ligger under.

Etter at vi har kuttet av innfestningen på den originale kulen er vi klare til å sveise den fast på lagerhuset:
For å få riktig vinkel/posisjon på de to delene monterer vi det på plass i forstillingen og stiller det inn vha kreativ bruk av lastestropp og jekk:
I denne “jiggen” får vi punktet delene fast i riktig posisjon før vi helsveiser og lakkerer i verkstedet. Resultatet ble slik (før lakkering):
Mvh
T&T